Tel: 0731.838.363 / 0723.293.034   Site secundar http://www.electrice-eco.ro

Returnari


Daca aveti o problema cu un produs comandat de la noi, aveti posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este sa ne transmiteti un mail la office@eco-lustre.ro sau prin completarea formularului de returnare. Va vom raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 2 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

Conform legislatiei din Romania consumatorul poate returna produsele cumparate de pe www.eco-lustre.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi invocat vreun motiv si fara a suporta alte costuri cu exceptia costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului va fi stipulata obligatoriu prin intermediul unui email trimis la office@eco-lustre.ro sau prin completarea formularului de returnare.

In 2 zile lucratoare de la receptionarea email-ului dvs, un operator va confirma primirea cererii, astfel, doar aceste notificări scrise sunt luate în considerare.Cererile de retur înregistrate după 14 zile calendaristice, nu sunt preluate de operatorii societatii, fiind considerate nule.

Produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate si insotite de toate accesoriile, bine ambalate si protejate. Ambalajul nu trebuie sa prezinte deteriorari.

Daca produsul returnat este deteriorat, prezinta urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgarieturi, lovituri, şocuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsa si nu poate fi vândut ca și produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. In cazul unui refuz, costurile de transport tur-retur cad în sarcina expeditorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. 

Vă recomandăm să vă asigurați că primiți și păstrați AWB-ul (confirmarea de expediere) de la curierul care preia coletul dvs. de retur, până când returul a fost confirmat la destinația finală .

Dupa receptionarea coletului supus returului, si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, vi se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului.