Tel: 0731.838.363 / 0723.293.034

Despre noi

Site-ul www.eco-lustre.ro vine in intampinarea dorintelor clientilor sai cu cele mai potrivite produse, idei si servicii pentru iluminatul interior si exterior al casei. Ofera clientilor produse, servicii si consultanta pentru un design inedit si iluminat inteligent, toate la cel mai bun pret.

Ne-am propus sa devenim unul din cei mai importanti furnizori de corpuri de iluminat si materiale electrice, astfel echipa noastra este formata din oameni dinamici, informati si pregatiti pentru a raspunde cerintelor si intrebarilor dumneavoastra.

Obiectivul principal al acestui site este acela de a oferi o gama larga de produse de calitate, sa aduca satisfactii clientilor prin intermediul ofertelor exceptionale de produse, dar si prin asistarea in procesul vanzarii.
Pe langa oferta diversificata de produse, alaturi de un excelent raport calitate-pret, www.eco-lustre.ro aduce si o gama completa de servicii: consultanta pre-vanzare si post-vanzare pentru produsele comercializate.

Speram ca siteul www.eco-lustre.ro va fi in folosul dumneavoastra si va poate ajuta sa achizitionati cel mai rapid si cel mai usor produsele dorite pentru iluminatul interior si exterior.

Cu respect, Echipa eco-lustre.ro