Tel: 0731.838.363 / 0723.293.034   Site secundar http://www.electrice-eco.ro

Despre noi

Site-ul www.eco-lustre.ro vă oferă o gamă variată de corpuri de iluminat pentru interior ,corpuri de iluminat pentru exterior, produse pentru iluminatul comercial si industrial, becuri si alte surse de iluminat.


Din magazinul nostru puteți cumpăra lustre, aplice, plafoniere, lampadare ,veioze, spoturi, surse de iluminat și multe alte produse pentru interiorul sau exteriorul casei dvs.


Produsele comercializate de noi sunt de cea mai înaltă calitate, aparținând unor branduri cunoscute și apreciate ca: Redo Group, Rabalux, Incanti, Arelux, Globo-Lighting, Klausen, Eglo, Maytoni, Ideal Lux, Novaluce, Nowodvorski, Sigma


Pe lângă oferta diversificată de produse, alături de un excelent raport calitate-preț, www.eco-lustre.ro aduce și o gamă completă de servicii: consultanta pre-vanzare si post-vanzare.


Pentru consultanță puteți suna la nr. 0731.838.363 sau ne puteți trimite mesaj pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/LustreEco) sau Instagram (https://www.instagram.com/eco_lustre.ro/ ).

                                                                                                                                                      

Pentru achiziționarea de materiale electrice puteți accesa site-ul nostru secundar https://www.electrice-eco.ro/